Om Bil-demontering Nes AS

Bil-demontering Nes AS er et offentlig godkjent mottak av vrakbiler. Dette betyr at vi har konsesjon for denne type drift, og at vi til en hver tid er pålagt å følge de bestemmelser som miljøvernmyndighetene pålegger oss.


Bil-demontering Nes AS er en nyetablert bedrift (oppstart i desember 2000), og vi har helt fra starten drevet vår virksomhet i samsvar med de nye miljøkravene. Vi har ytterligere bedret miljøet ved vår bedrift i 2004 ved å legge betongdekke over store deler av tomten. Når det gjelder mottatte biler har vi hatt fin stigning siden vi startet, i 2005 ligger vi an til ca 3500 stk.


Beliggenhet

Bil-Demontering Nes AS ligger inne på Herbergåsen Industrifelt ved RV2 - avkjøring skiltet Bilopphugging. Bedriften ligger 40 minutter fra Oslo og 20 minutter fra Gardermoen langs RV2 mot Kongsvinger.

Henter biler

Vi henter biler fra Oslo, Akershus med bergingsbil. Kontant oppgjør ved henting fra vår sjåfør, kvittering med gjenpart til den som leverer bilen. Våre biler bærer vårt firmanavn (BIL-DEMONTERING).

Sender deler

Deler sendes over hele landet. Det vi ikke har av brukte deler, skaffer vi nytt til de fleste bilmerker til gunstige priser.

Garanti

BYTTERETT PÅ DELER UNDER 1000 KR.14 DAGER DELER OVER 1000 KR.30 DAGER. Det må ikke åpnes eller demonteres noe på solgte deler. Riktig leverte deler byttes ikke. Ved eventuelt reklamasjon må kjøper selv bekoste montering/demontering. Elektroniske komponenter BYTTES IKKE. Det beregnes 20% returgebyr på NYE deler. Hvis delen(e) ikke passer, må kunden selv betale returfrakt.