Logo

Om oss

Hvem er Bil-Demontering Nes?


Bil-demontering Nes AS er et offentlig godkjent mottak av vrakbiler. Dette betyr at vi har konsesjon for denne type drift, og at vi til en hver tid er pålagt å følge de bestemmelser som miljøvernmyndighetene pålegger oss.

Bil-demontering Nes AS ble etablert i desember 2000, og vi har helt fra starten drevet vår virksomhet i samsvar med de nye miljøkravene. Vi har ytterligere bedret miljøet ved vår bedrift i 2004 ved å legge betongdekke over store deler av tomten. Når det gjelder mottatte biler har vi hatt fin stigning siden vi startet, i 2005 ligger vi an til ca 3500 stk.

Beliggenhet
Bil-Demontering Nes AS ligger inne på Herbergåsen Industrifelt ved RV2 - avkjøring skiltet Bilopphugging. Bedriften ligger 40 minutter fra Oslo og 20 minutter fra Gardermoen langs RV2 mot Kongsvinger.

Henter biler
Vi henter biler fra Oslo, Akershus med bergingsbil. Kontant oppgjør ved henting fra vår sjåfør, kvittering med gjenpart til den som leverer bilen.

Sender deler
Deler sendes over hele landet. Det vi ikke har av brukte deler, skaffer vi nytt til de fleste bilmerker til gunstige priser. Vi kan også avtale utkjøring til bedrifter i omegn.

Garanti
Det må ikke åpnes eller demonteres noe på solgte deler.
Deler under 1000kr har 14 dagers returrett og deler over 1000kr har 30 dagers returrett.
Ved eventuelt reklamasjon må kjøper selv bekoste montering/demontering. Elektroniske komponenter BYTTES IKKE. Det beregnes 20% returgebyr på NYE deler.

Reklamasjonsretten omfatter ikke slitedeler som følger med på motor/gir, dvs pakninger, slanger, clutch, vannpumpe, turbo, svinghjul og andre lignende slitedeler. Reklamasjonsretten omfatter heller ikke skade på motor/gir forårsaket av disse delene har blitt defekte. Hvis du har mottatt en defekt vare, eller varen har blitt defekt, vil tilsvarende erstatningsvare bli levert om mulig. Hvis vi ikke kan levere tilsvarende erstatningsvare vil kjøpesummen bli kreditert.
Finn våre deler, og en million andre, på